Oua umplute cu ton

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2013 | 9925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva ton (in suc propriu)
  • 1 castravete murat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura maioneza
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale in apa cu sare. Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat.

Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua (pisat), ton (scurs de zeama), castravete murat tocat si strors de zeama, o lingura de maioneza, ceapa rosie tocata marunt sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de oua cu aceasta compozitie. Ornam cu bucatele de castravete murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu vinete